Vissza

Önköltséges utcabútor telepítési rendszer

Leírás

Típus katalógusból választható utcabútorok (kerékpártárolók, padok, növénydézsák, forgalomlassító ágyások, sebességcsillapító küszöbök, és hasonlók) egyablakos igénylési rendszerének kidolgozása olyan esetekre, amikor egy lakos, lakóközösség, vagy cég vállalná ezek elhelyezésének költségét, és azok a város területrendezési elképzeléseivel is összhangban vannak, és csupán forráshiány miatt nem valósulhatnak meg.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A lakosság gyakran igényel olyan közterületi fejlesztéseket, amire az önkormányzatoknak nincs végtelen forrásuk, de ha lenne, örömmel megvalósítanák. A helyi lakók és cégek egy ilyen rendszer működése esetén városképbe illeszkedő eszközöket igényelhetnének, állva azok telepítésének, vagy akár gondozásának költségeit és feladatait. Egy erre kitalált felületen beadva az igényeket, a kérvényezők megismerhetnék a hozzávetőleges költségeket, és átirányítja őket a területileg illetékes hivatali felelőshöz, aki tájékoztathatja őket a feltételekről, megvalósítási lehetőségekről és korlátokról.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2655
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Kürti Gábor, 2024.01.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás