Vissza

Pop Art Yoga

Leírás

Támogatja a jóga népszerűsítését a városban. A koncepcióhoz helyszínekre van szükség, amelyek alkalmasak a jóga gyakorlására. Ezek a helyszínek lehetnek beltéri vagy kültéri, és biztosítaniuk kell a biztonságos és kényelmes gyakorlást.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Pop-up jóga és a kultúra találkozása Jordán Adéllal A jóga és különböző művészeti formák találkozása, amelyek egyaránt az emberi lélek megszólítására törekszenek. Ezek a művészeti formák együttesen egy új, komplex és átfogó élményt hozhatnak létre. A jóga váratlan helyszíneken való gyakorlása segíthet a jóga népszerűsítésében és a város kulturális kínálatának gazdagításában. Jóga különleges helyszíneken Budapesten segíthet a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésében. Hiszen a jóga és a társadalmi felelősségvállalás között szoros kapcsolat áll fenn. A jóga gyakorlása segíthet a gyakorlóknak olyan értékeket és tulajdonságokat fejleszteni, amelyek hozzájárulnak a társadalmi felelősségvállaláshoz. (Megértés és tolerancia. Szolidaritás és együttérzés. Cselekvési készség) Helyszín ötletek: Múzeum Galéria Rakpart Lánchíd Varos felett Gül Baba Türbéje Római part Dunán Városház park színház

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2629
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Jordán Adél, 2024.01.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás