Vissza

Nyitott és befogadó közösségi edzőterem kialakítása a 8. kerület peremén

Leírás

Közösségépítés céljából tervezzük közösségi edzőterem kialakítását a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő, 8. kerület, Kőbányai út 22. szám alatt lévő bérházban, elsősorban a kerületi gyerekek és felnőttek számára. Célunk egy olyan befogadó, nyitott, ingyenesen használható és biztonságos hely kialakítása, ahol minden érdeklődő kerületi lakos kikapcsolódhat testmozgás közben. A sport elősegíti a testi és mentális jóllétet, segíthet a bennünk lévő energiát hasznosan felhasználni. A közösségi edzőterem kialakításához a helyszín adott, de szükséges a terem részleges felújítása (pl. tisztasági festés, fűtés kialakítása, gumipadló lerakása), valamint kondigépek beszerzése (pl. edzőpad, súlyzók).

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A jelenlegi gazdasági helyzetben sok segítséget jelent egy ingyenes közösségi konditerem, ahol a fiatalok, vagy idősebbek kedvükre mozoghatnak, kapcsolatot építhetnek kortársaikkal, illetve szabadidejüket hasznosan tölthetik el. Az edzőterem elősegítheti a közösséghez való kapcsolódást, csökkentve az elmagányosodás veszélyét. A piaci szolgáltatás alternatívájaként kínáljuk a mindenki számára elérhető konditermet rekreációs használatra.

Helyszín

Budapest, 8. kerület, Kőbányai út 22. önkormányzati bérház

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2620
Kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Hunyadi Anett, 2024.01.05.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás