Vissza

Járda a bicajút mellé a parkba az Árpád fejedelem útján

Leírás

Szükség lenne egy plusz járdára a parkon át menő vadiúj szuper bicajút oldalába az Árpád fejedelem útján az Elvis Presley tér és a Margit híd melletti villamos megálló (Margit híd budai hídfő, 41, 14, 19) közé.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az új kerékpár utat máris ellepték a gyalogosok, mert arra nincs járda, nemhogy normális járda, de semmilyen. Ugyanakkor az útvonal tökéletes, mert gyalogos szempontból is a legrövidebb, legkényelmesebb és legkevesebb tájékozódást igényli, ha valaki el akar jutni pl: a Komjádi uszoda elől az Üstökös utca-Árpád fejedelem útja egyetlen lámpás kereszteződésén keresztül a Margit híd budai hídfő megállóba a 41, 14, 19 villamosokhoz vagy át akar menni a Margit híd alatti gyalogos alagúton vagy ugyanott fel akar szállni a HÉV-re, vagy fel akar szállni a 4-6 villamosra. Ha nem lesz járda, borítékolhatóak lesznek a folyamatos bicajos-gyalogos konfliktusok, sajnos el kell venni a zöld területből egy újabb adagot. Ezt talán vissza lehet pótolni más parkbeli használhatatlan utak felszámolásával, bezöldítésével.

Helyszín

Árpád fejedelem útja, Margit híd mellett

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2578
Előzetes kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
II. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Várnagy Dániel, 2024.01.04.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás