Vissza

Rezső téri játszótér körüli parkrész körbekerítése és pihenőpark létrehozása

Leírás

Más közparkokhoz hasonlóan a Magyarok Nagyasszonya téri játszótér és park köré egy nagyobb területet körbefogó kerítés elhelyezése. A területnek jó adottságai vannak, mert eleve egy ősfákkal benőtt, árnyékos pihenőparkot lehet kialakítani a területen. Ez a terület a Bláthy Ottó utcai járda, a Magyarok Nagyasszonya tér déli széle, a Gaál Mózes utca, valamint a Bláthy Ottó utcát és Gaál Mózes utcát összekötő sétány közötti terület. A terület kivilágítása lámpákkal. A lezárt park részre padok, asztalok elhelyezése. Játszótér megnyitása a zöld terület felé. Ping-pong asztal elhelyezése. Áram vételi hely kialakítása rendezvények támogatására. Víz vételi lehetőség bevezetése a játszótérre. Opcionális: kondipark elhelyezése, egy köztéri mosdó elhelyezése.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A játszótér biztonságos használata, több korosztály közös pihenése, nyári meleg elől árnyékos terület védetté alakítása. Támogatja a helyi közösségeket, családokat, időseket. A környéken gyerekkórház is található, valamint a helyi fiataloknak is biztonságos pihenést biztosíthat.

Helyszín

Magyarok Nagyasszonya tér

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2576
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Deák Zoltán, 2024.01.04.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás