Vissza

Nosztalgiavillamosok járműparkjának bővítése

Leírás

A BKV 3612-es vagy 7650-es pályaszámú motorkocsijának illetve 5600-as, 5965-ös pályaszámú pótkocsijának a restaurálása. (Ez nem fenntartás, mivel a járművek teljesen romos állapotban vannak, és nem is a kizárt értelemben vett felújítás, karbantartás, hiszen most nem szolgálják - se jól, se rosszul - a mindennapi forgalmat! Lengyelországban több városban - Wroclaw, Poznan, Gdansk - is elfogadtak ilyen jellegű ötleteket!) A kocsik jelenlegi állapota: villamosok.hu/nza/3612.jpg villamosok.hu/nza/7650.jpg villamosok.hu/kepek/5xxx/5600.jpg Az 5965-ös pótkocsi tervezett állapota: villamosok.hu/nza/5946-67.jpg

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Többféle vonzó közlekedési program lehetősége a budapesti, magyarországi és külföldi villamosbarátoknak. A pótkocsik felújításával a szerelvények kapacitása növelhető, így városnéző csoportoknak is jó választás lehet. Ezek összességében a város arculatát, kedvező turisztikai megítélését segítik elő.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2529
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
dr. Sinka Péter, 2024.01.04.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás