Vissza

aszfalt helyett zöldítés

Leírás

1. Az átalakítható közterületek körültekintő kiválasztása azok közül a területek közül, amelyek nem igényelnek kerületi egyeztetéseket. 2. A zöldítés/fásítás megtervezése. 3. Az átalakítás kivitelezése.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Egészségügyi, esztétikai, élhetőségi szempontok mellett számos jótékony hatása lehet a városban élők, a várost különféle okokból látogatók számára.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A korábbi évektől eltérően nem kerülhetnek konkrét helyszín megjelölése nélkül szavazólapra olyan ötletek, amelyek kifejezett célja a város valamely pontjának – helyszínének – megváltoztatása, így az ötlet a városi épített infrastruktúrát lényegesen befolyásolja és várható megvalósítási költsége sem állapítható meg a megvalósítás helyszínének ismerete nélkül. Az ötletben leírt cél, tevékenység ugyanakkor számos, a helyi nagy vagy a helyi kis ötlet kategóriában szavazólapra kerülő javaslatban tükröződik.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2527
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Kőműves Ágnes, 2024.01.04.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás