Vissza

Kutyagumi mentes Magdolna negyed

Leírás

A fejlesztés által a Magdolna negyed utcái tisztábbá és higiénikusabbá válnak. Több utcai szemetes és kutyagumi gyűjtő zacskók kihelyezése a Magdolna utcában és környékén. Felszólító táblák, jelzések a gazdák részére, hogy összeszedjék a kutyájuk után a szemetet. Kutya wc 1 - füves, kis körbekerített placcok kialakitása a járdákon. Kutya wc 2 - kutyapisilő mesterséges oszlopok kihelyezése a járdákra.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Egyre többen tartanak kutyát a városban, anélkül, hogy összeszednék a gazdák a kutyáik után a piszkot. Nagyon gyakori a hátrahagyott kutyagumi a Magdolna negyedben. Esztétikailag förtelmesen rossz látványt nyújt. Emberek belelépnek, ami sok kellemetlenséget okoz. Illetve egészségügyi szempontból is veszélyes, nagyon sok fertőzés és baktérium forrása is a hátrahagyott kutyaürülék. A kutyák által a házak külső homlokzata állandó jelleggel vannak lepisilve. Ami nem csak vizuálisan ronda, de a házak állagát is roncsolja.

Helyszín

Magdolna negyed - Magdolna utca/Dobozi utca/Lujza utca/Koltói Anna Park

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2523
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Hauer Szilvia, 2024.01.04.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás