Vissza

Skatepark bővítése curb (padka) elemmel

Leírás

Meglévő Rákospalota skatepark bővítése gördeszkázható padkával a curb skateboarding lehetőség biztosítására. Elem mérethez példa: keenramps.com/collections/other-obstacles/products/92-curb-cover Javaslat az elhelyezésre: két rámpa közötti szakasz szélén a térköves részen, így a meglévő pálya adottságait maximálisan megtartva. Ideális, ha mindkét irányból könnyen megközelíthető.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Egy viszonylag új és nagyon népszerű ága a gördeszkázásnak a curb (padka) gördeszkázás, az alábbi ötlet ennek a lehetőségét valósítaná meg a meglévő Rákospalota skateparkot bővítve egy ehhez szükséges elemmel. Miért jó ez? Mert idősebb és kezdő gördeszkások is könnyen élvezhetik a gördeszkázás ezen ágát és mert szuper szórakoztató és nem túl költséges, minimális helyigénye miatt remekül beilleszthető a meglévő pálya szövetébe. A témáról az alábbi youtube videóból lehet többet megtudni: youtu.be/TCdnpPZmUQU?sigddgkcqRlRJRL018 Szeretném, ha lenne a XV. kerületnek is ötlete, előre is köszönöm a kerület és az egészséges életmód támogatását mindenkinek! (Egy 47 éves kezdő gördeszkás)

Helyszín

Rákospalota Skatepark

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2469
Előzetes kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XV. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Gubics Béla, 2024.01.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás