Vissza

Mol Bubi kerékpár állomás az ARENA pláza közelében

Leírás

Létesüljön egy MOL bubi kerékpárállomás az ARENA pláza körül, lehetőleg az egyik főbejárat melett. Legyen nagy férőhelyes, mivel a plázának meglehetősen nagy a forgalma.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A MOL bubi rendszer nagy előnye, hogy el lehet vele érni a nagy bevásárló központokat, így a budapesti plázákat is. Ez alól kivétel az ARENA pláza, amihez legközelebb a Keleti pályaudvarnál található állomás. Az új állomás nagyban megkönnyítené a pláza elérhetőségét, bekötné azt a belvárosi hálózatba.

Helyszín

Arena pláza környéke

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A BKK rendelkezik megalapozó tanulmányokkal a MOL Bubi fejlesztésével, szolgáltatási területének növelésével kapcsolatban. A lehetséges bővítések tervezése ezek alapján folyamatosan zajlik, a jelenleg érvényes üzemeltetési szerződés 2025-ig szabja meg ennek kereteit, attól eltérni nem tudnak, azonban előkészítés alatt van.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2466
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
VIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Fehér Samu, 2024.01.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás