Vissza

Zebrák

Leírás

A jelzőlámpa nélküli zebrák felfestésénél prizmák elhelyezése, vagy a felület ledes megvilágítása felülről a főútvonalakon.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A főbb útvonalakon a járművek sebességét nagyban a jelzőlámpák irányítják. Ha eközben útba esik egy jelzőlámpa nélküli gyalogos átkelő, nagyon nehezen erzékelhető.

Hivatal visszajelzése

Az ötletben javasolt megoldás nem megvalósítható, mert nem felel meg a gyalogos-átkelőhelyek kialakítását meghatározó jogszabályoknak és műszaki előírásoknak. A közvilágítás javítása azonban megvalósítható, és szintén növeli a gyalogosbiztonságot. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2465
Kategória
Helyi - nagy ötlet
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Illés Dorottya, 2024.01.03.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás