Vissza

XIII. kerület, Béke utca - Tahi utca kereszteződésben gyalogos és kerékpáros átkelőhely kialakítása

Leírás

A XIII. kerületi Béke utca - Tahi utca kereszteződésben jelenleg egy részlegesen jelzett gyalogos és kerékpáros átkelőhely van. Közlekedési lámpa nincsen és szabályos gyalogátkelőhely ("zebra") sincs felfestve. Javaslom, hogy a kereszteződésben - lehetőleg jelzőlámpával ellátott - táblával és megfelelő felfestéssel védett gyalogos és kerékpáros átkelőhely kerüljön kialakításra.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A Béke utca - Tahi utca kereszteződésére jelentős gépjárműforgalom jellemző, több BKK járat is - villamos és autóbuszok - közlekedik erre. A kereszteződés mellett található üzemanyagkút is jelentős forgalomnövelő tényező. Kerékpárosok, sétálók, futók, kutyások a kereszteződésen keresztül tudják megközelíteni a Rákos-patak partján kialakított rekreációs parkot. Az átkelés jelenleg egyáltalán nem biztonságos, sőt általában kifejezetten veszélyes, közlekedési lámpára, de legalább egy táblával, megfelelő felfestéssel védett átkelőhelyre lenne itt szükség, ami biztosítja a gyalogosok, futók, kutyások, kerékpárosok biztonságos közlekedését.

Helyszín

Béke utca - Tahi utca kereszteződés (XIII. kerület)

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2455
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Agyagási Gábor, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás