Vissza

Házfalat takaró reklámháló helyett képzőművészeti projektek a belváros egyik épületén

Leírás

A város forgalmas részein lévő épületek falait reklámhálók borítják. Biztosítson a főváros egy ilyen, jelenleg reklámhálóval fedett házfalat, az ország számtalan művésze számára: A kiválasztott felületen a reklámháló eltávolítása, helyette a homlokzaton időnként cserélődő, 9 négyzetméteres hálóra tervezett képzőművészeti alkotások bemutatása addig, ameddig az épülethirdetések is megengedettek a városban.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Budapest épületeit nekünk kéne felöltöztetni, hogy a belvárosi látképet ne hirdetések tegyék csúffá és szomorúvá, hanem helyettük érdekes művészeti alkotások tegyék szebbé, vidámabbá, és inspiráló környezetté. Régóta van negatív hatással a budapesti lakosok életkedvére, ha felnéznek a magasba. Az emberek ilyenkor hatalmas méretű, fogyasztásra, költekezésre ingerlő tolakodó reklámokat láthatnak. itt az idő, hogy legalább egy darab épület homlokzatára felhúzott háló az életkedvünk növelését szolgálja képzőművészek inspiráló alkotásival, ne pedig az életkedv csökkentését szolgálja cégóriások termékeinek kéretlen reklámjaival!

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2453
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Domonyai Gergő, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás