Vissza

Szilveszteri Fényfesztivál

Leírás

Környezetbarát és zajszegény alternatíva a hagyományos szilveszteri tűzijátékok helyett megőrizve a kutyák nyugalmát. Fényjátékok, led-fények és egyéb fenntartható technológiák, amelyek nem csak látványosak, de minimális zajjal járnak. Előre kiválasztott zöldterületeken lenne megvalósítva, hogy a város minden részéből könnyen elérhető és élvezhető legyen ingyenes belépéssel. Az esemény keretében helyi művészek és előadók fellépéseivel gazdagíthatnánk a rendezvényt, erősítve a város kulturális színvonalát. A zöld szilveszteri fesztivál nemcsak alternatívát kínál a tüzijátékokra, hanem közösségépítő és környezetvédelmi üzenetet is hordoz, hangsúlyozva a fenntartható és környezettudatos életmód fontosságát.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Ez az ötlet összeköti a környezetvédelmet, kulturális élményeket és a közösségépítést, miközben megoldást kínál a szilveszteri tüzijátékok zajával kapcsolatos problémákra.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2445
Előzetes kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Kasnyik Adam, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás