Vissza

Esőkert kialakítása a Szegedi út - Dévényi út környékén

Leírás

A nagy mennyiségben leeső csapadékvíz összegyűjtése erre kijelölt területen és helyben tartása ahelyett, hogy a csatornahálózaton az elfolyna

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A hirtelen esőzések villámárvizeket keletkeztetnek a környéken, mert a csatornarendszer nem képes elvezetni a csapadékmennyiséget. Az esőkert kialakításával az áradások által okozott közlekedési kellemetlenségek csökkenthetők és a száraz időszaki talajvíz ellátás megoldható.

Helyszín

Rákosrendező vasútállomás XIII. kerületi környéke

Hivatal visszajelzése

Az esőkert kialakítását a kereszteződés környezetében nem tartjuk megvalósíthatónak a Szegedi úti felüljáró projekt érintettsége miatt. Esőkert létesítésére a Szegedi úton lenne lehetőség. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2444
Kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Rendek Dorottya, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás