Vissza

Pelenkázószoba piacokra

Leírás

A BUDAPEST VÁSÁRCSARNOKAI Kft.-vel és a piacokat üzemeltető kerületekkel együttműködésben kiválasztani három olyan piacot, ami népszerű a fiatal családosok körében, és ott nincs pelenkázó helyiség. Ezeken a piacon a közösségi költségvetésből valósuljon meg egy elkülönülő, könnyen tisztán tartható és felügyelhető világos helyiség, ahol pelenkázni, etetni, leülni lehet - ehhez vízvételi, mosakodási lehetőség is van. A projekt foglalja magában a helyiségek kitáblázását és a lehetőség feltüntetését a piacok online felületein.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Piacozni babával is lehet, legtöbbször akadálymenetesen, de - szemben a plázákkal - sok budapesti piac nem biztosít kulturált lehetőséget, ha félre kell vonulni pelenkázáshoz, szoptatáshoz, etetéshez, vagy csak úgy a babával. A baba és szülőbarátabb piacok nemcsak a vásárlóknak jók, hanem a piacokra is új vásárlókat hozhatnak, azokat a mostaninál jobban a városi élet élő színtereivé téve.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2441
Előzetes kategória
Esélyteremtő Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Merényi Miklós, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás