Vissza

Modern, jól felszerelt, nagy területű kutyafuttató létesítése a dél-pesti régióban

Leírás

Nagy területű, modern, jól felszerelt kutyafuttató létesítése a dél-pesti régióban, tömegközlekedéssel és autóval is megközelíthető helyen. A kutyafuttató fontos tulajdonságai: fás-parkos területen, legalább 5-6000 m2-en terüljön el, biztonságos magas kerítéssel, több bejárattal ("zsilipelős" megoldással) Szükséges lenne több vízvételi lehetőség, szemetesek, padok, lehetőség a kutya gyors lefürdetésére. Ezen kívül a kutyáknak különböző játékok, agility akadályok, pancsoló rész.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A dél-pesti régióban jellemzően kis méretű, rosszul felszerelt, elavult, poros kutyafuttatókkal lehet találkozni, amit sok esetben azért nem használnak a gazdák, mert néhány kutyánál több kényelmesen már el sem fér, sötétben semmit sem lehet látni és fél óra használat után fürdetni kell a kutyát, annyira koszos lesz. Játékok jellemzően nincsenek, vagy töröttek, balesetveszélyesek. Jelenleg ha egy dél-pesti kutyás a szabályoknak megfelelve, de biztonságos helyen, igényes környezetben szeretné elengedni a kutyáját Budapesten belül, akkor vagy a városligeti futtatóba, vagy a Hajógyári-szigetre kell elmennie, ami nem éppen ideális a távolság miatt. Emiatt sokan olyan helyen sétáltatják a kutyát póráz nélkül, ahol nem lenne szabad, ez pedig sokszor konfliktusforrás a kutyások és a nem kutyások között. Erre jelentene megoldást a javaslat, lefedve ezzel ezt az ebből a szempontból elhanyagolt környéket is.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2429
Előzetes kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Pál Katalin, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás