Vissza

Nyilvános automata WC-k és kézmosók minden főtéren, egy ingyenes és egy fizetős prémium

Leírás

Hogy akinél nincs rá pénz az is és akinél van az is tudjon WC-zni útközben, telepítésünk minden nagyobb csomópontba (ideális esetben majd sűrűn a frekventált helyekre) egy WC és kézmosó automatát, melyben ingyen moshat kezet bárki arra járó, van benne egy ingyenes WC és egy fizetős (érintő kártyás de ha megoldható akkor aprós, papír pénzes is), így akinél nincs érintős kártya vagy pénz az is használhatja, akinél van az pedig mehet a fizetősbe. mindkettő full automata japán minőségű legyen tehát szinte sterilizált a használat után. a fizetős akár 1 Euró is lehet, hogy fedezze az egész költségét. Sőt legyen "adományoz opció rajta" azaz akinakar adományozhat a költségekhez egy érintéssel egy használati díjat (gomb nyomás nélkül egy külön POS ott erre). Legyünk Japán és ne Balkán!

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

a város összes lakosának szükséges és hasznos megoldás ez ami nemzetközi szinten is emeli a presztízsünket és a turisztikai vonzerőt, gyakorlatilag milliárdokat termel áttételesen. az emebrek nem csak esznek hanem WC-znek is. a Király utca is bűzlik a turisták között...
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2426
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
NOVAK ISTVAN, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás