Vissza

Egészségesen, közösségben együtt élni!

Leírás

A Hargita tér jól körbe járható, közvilágítással rendelkező terület, ahol kis ráfordítással futókör létesíthető. Ez egy hiánypótló beruházás, mivel ezen a környéken csak a legkisebbeknek kedveznek (van egy játszótér). A futókör létesítésével egyidejűleg a park szabályozásába bekerülhetne az is, hogy ne kutyafuttatónak használják azt! Az iparvágány nyomvonalára létesíthetnének kutyafuttatót! Ha nem futókört alakítanak ki, akkor telepíthetnének ide is szabadtéri kondigépeket, mivel a parkolás is megoldható! Remélem, ezzel egy nagy hiányt tudnak majd pótolni, ami emeli a környék színvonalát!

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Mindenkinek a javára válna, aki futni, sétálni, egészségesebben élni szeretne.

Helyszín

Petszentlőrinc, Hargita tér

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2409
Kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
dr Dundicsné Mezei Andrea, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás