Vissza

Kocsmafilmklub támogatás - szinkron a fővárosi társadalmi felelősségvállalás (CSR) filmvetítésekhez

Leírás

Járuljon hozzá a Főváros anyagilag ahhoz, hogy a Főváros által a Francia Intézettel közösen havonta rendezett társadalmi felelősségvállalással (CSR) kapcsolatos filmvetítésekre A FILMEKET SZINKRONIZÁLJÁK, így a filmvetítések és a kerekasztal beszélgetéseket kötetlen kocsmafilmklubbokban is meg lehessen ismételni és be lehessen vonni a párbeszédbe egész Budapestet.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A szinkronizált filmek könnyen elérhetővé teszik a külföldi média tartalmak értelmét és segítenek abban, hogy a magyar közönség a saját anya/apanyelvén férjen hozzá a külföldi filmekben szakértők által kitalált megoldásokhoz. Segít, hogy a kocsma közönsége rá tudjon látni a külföldi megoldásokra és ötleteket tudjon meríteni ahhoz, hogy hogyan lehet a külföldön alkalmazott módszereket Magyarországon alkalmazni. A szinkronizálás segít a nyelvtanulás magasszintű művelésében. 2024-ben a listában szereplő filmeket szeretnénk a kocsmák népének megmutatni:

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A filmklub megvalósulását támogatjuk, azonban a nem szinkronizált filmeket nem áll módunkban szinkronizálni, mert a közösségi költségvetés nem használható egy konkrét (nem fővárosi) termék vagy szolgáltatás továbbfejlesztésére. A Francia Intézet nem a Főváros tulajdona, így nem tudjuk garantálni az ötlet megvalósíthatóságát. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2408
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Schwanzer Petronella, 2024.01.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás