Vissza

A Margit-szigeti atlétikai centrum mindenkié

Leírás

A Margit-szigeti Atlétikai Centrum jelenleg zárt, csak kis számú sportoló részére elérhető sport helyszín. Fejlesztéssel lehetővé lehetne tenni, hogy a futopalya a szabadidős sportolók részére is elérhetővé váljon, beleertve a futókört és a füves pályát, kis focipályákat is. Ehhez zárható tároló helyet, öltözőt, WC-t kell biztosítani.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A MAC nagyon jó központi helyen van, nagy terület, nem kapcsolódik hozzá konkrét klub, ugyanakkor az idő nagy részében kevés sportoló veszi igénybe, mert nem nyitott. Ugyanúgy karban kell tartani, az orzest biztosítani, a gyepet nyírni, mintha használnák is.

Helyszín

Margitszigeti atlétikai centrum

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A Margitszigeti Atlétikai Centrum jelenleg is elérhető bárki számára a szolgáltatások megfizetése mellett és időszakosan ingyenesen elérhető fővárosi programoknak is otthont ad. A teljesen ingyenessé tétel gazdaságilag nem fenntartható, arra nincsen mód és pénzügyi keret, így ez az ötlet a közösségi költségvetés keretéből nem megvalósítható.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2401
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Haboczki Zsolt, 2024.01.01.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás