Vissza

Lakossági parkoló blokk

Leírás

Lakossági parkoló, ahol csak a kerületi hozzájárulással rendelkező autók parkolhatnak. Ennek a Rumbach Sebestyén utca 6 számmal szemben álló transzformátor állomás udvara adhatna teret. A kaput rendszám leolvasásával lehetne nyitni, nem kell emberi felügyelet és kasszás, csak kamerák felszerelésével meg lehetne figyelni és nyitni. Előre felfestett / jelölt helyekre parkolhatnának az arra jogosultak. Illetve ez alapján más félig zárt parkolóhelyeket is lehetne nyitni a helyieknek. Az üzemeltetésének éves költségét pedig bele lehetne építeni a hozzájárulás árába, amit részemről akár többszörösére is lehetne emelni. Ha ez nem is, de van más önkormányzati terület, ahol az ötlet alkalmazható, akkor az is opció. Esetleg egy második lépés lehetne elektromos töltés felszerelése, hogy a városiak is tudjanak tölteni, amit azonosítóval a "számlájukra" terhelhetnének. Esetleg napelemek telepítése is szóba jöhet.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Segítené a lakossági parkolást. Elektromos autók a városi töltését. Esetleg Napelemekkel kombinálva növelhetné az önkormányzat bevételét.

Helyszín

Rumbach Sebestyén utca 6 parkoló
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2388
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
VII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Miklós Sándor, 2023.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás