Vissza

Nyilvános, ingyenes piszoár rászorulóknak

Leírás

Nyilvános, ingyenes piszoár rászorulóknak, ide értem azokat, akik az utcát életvitel szerűen használják és azokat, akik pillanatnyi lelkiállapotuk miatt gyorsan szorulnak mellékhelyiségre. Akár minimalista stílusban, lehetőség szerint a fenn tartási költségek minimalizálása mellett. Célja, hogy az utcai falra és sarokba vizelésnek elejét lehessen venni, ami a Madách tér környéki utcák egyik színfoltja. Több ponton is kihelyezném (pl: Dob utca az Ashis' Israeli street food-dal szemben, Rubik kocka sarka,... ) amivel csak rendezett formára hoznám, ami amúgy is ott történik.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az ötlet segít az utcák tisztán és szagmentesen tartásához, segít a lakosságnak reggelente jó kedvvel sétálni a lakóhelyükön, segít a turistáknak megszeretni a várost és nyilván segít azokon, akik használják. Mi több egy ügyes kivitelezéssel lehetne szecessziós vagy historizáló stílusban kialakítani, ami "nevezetességgé" is válhat.

Helyszín

Madách tér környéke

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: Az ötlet már egy közösségi költségvetési projekt keretében megvalósítás alatt áll. Ennek sikeressége és tapasztalatai alapján dönthető el, hogy tudja-e vállalni az önkormányzat további piszoárok kialakítását.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2385
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
VII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Miklós Sándor, 2023.12.31.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás