Vissza

F2 - Filmes Főváros - mit tehet azért egy városvezetés, hogy csökkenjen az erőszak a mindennapokban

Leírás

Rendezzen a Főváros havonta kerekasztalbeszélgetéssel egybekötött filmvetítést annak érdekében, hogy az élet minden területén csökkenjen az erőszak, kedvesebbek legyenek az emberek egymással.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A polarizált média által keltett fölösleges feszültséget lehet úgy csökkenteni, ha tudatosítjuk a társadalomban, hogy ha egy adott média tartalom durva, túlzó, személyes szabadságot bármilyen formában veszélyeztető és helyette fokozatosan kedves, proaktív, a problémákat előre vetítő és azokra együtt gondolkodva megoldást kereső alkalmakat teremtünk. A Főváros által rendezendő nyilvánosan látogatható társadalmi felelősség vállalási filmklub egy minta lenne arra, hogy a művészet segítségével, szakemberek bevonásával közösen elemezni és megoldani tudunk problémákat.

Helyszín

Francia Intézet 1011 Budapest, Fő u. 17.

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

A közösségi költségvetésből nem valósítható meg olyan ötlet, amely valamely meghatározott művészeti alkotás létrehozására, népszerűsítésére irányul. A Francia Intézet nem a Főváros tulajdona, így nem tudjuk garantálni az ötlet megvalósíthatóságát. Ezeknek megfelelően módosított tartalommal kerülhet az ötlet szavazólapra. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2379
Kategória
Nyitott Budapest
Helyszín
I. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Schwanzer Petronella, 2023.12.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás