Vissza

BKK jegyautomaták nehezen nyitható lenti hosszú üvegajtaját használhatóvá tenni

Leírás

Azt szeretném kérni, hogy távolítság el azokat a rugókat, zsanérokat vagy valamit, ami miatt a BKK jegyautomaták üvegajtóit annyira nehéz mozgatni. Másrészt jó lenne, ha nagy tároló dobozok kerülnének az automatákba, ahol a fedő üveglapot teljesen fel lehet hajtani, hogy kényelmesen ki lehessen venni az oda pottyanó jegyet.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A BKV / BKK már sok helyen élő ember helyett (sajnos) nagy jegyautomatákkal árusít jegyet, bérletet. De amikor a gép kiköpi a jegyet, bérletet alul, nagyon nehéz benyúlni ebbe a tároló dobozba, egyrészt mert nagyon nehéz megmozdítani a vastag fedő üvegét (nekem is gondot okoz, pedig csak 40 éves férfi vagyok. Mi van, ha egy idős néni vagy egy gyerek akar jegyet váltani?). Másrészt a doboz túl kicsi, így az üveget nem lehet rendesen hátranyomni, felnyitni annyira, hogy az ember kényelmesen felmarkolhassa a jegyet. Mindig ügyeskednem kell, hogy valahogy bepréseljem, begörbítsem az ujjaimat és ki tudjam pecázni a havi bérletet. Mi van ha egy vasmunkás akar jegyet venni a három centi vastag ujjaival? Sok ember életét könnyítené meg, ha az automata által kinyomtatott jegyek, bérletek, számlák könnyen hozzáférhetőek lennének.

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2364
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Várnagy Dániel, 2023.12.30.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás