Vissza

Zene az utcán

Leírás

Hiányzik a zene Budapest utcáiról. Szeretném, ha az utcazenészek könnyebben juthatnának engedélyekhez , Budapest az utcai zene városa is lehetne ahol nem csak rendezvényeken, hanem minden nap bárki zenélhetne az utcán. Jó lenne, ha lennének olyan zenei pontok is ahol időnként profi zenészek mellett lehetőséget kaphat az utca embere is szereplésre, amit youtube csatornán rögzítenének is, ezzel is felkutatva a rejtőzködő budapesti zenei tehetségeket is.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A zene örömforrás, hiányolom a város utcai életéből. Szeretnék több utcazenészt az utcákon, ezért jó lenne ha több lehetőségeket kaphatnának, hogy a város ne csak a zaj hanem a zene ritmusára mozogjon.

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2361
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Toth Szilvi, 2023.12.29.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás