Vissza

Művészetet a metróba

Leírás

A metró szerelvények plakát helyein jelentessenek meg egy-egy fotót, egy vers idézettel. A fotókat egyetemi fotószakon 10 éven belül végzett fotóművészektől válogassák ki. Az idézeteket első kötetes költők, írok válasszák ki saját művükből, az általuk kiválasztott fotó mellé.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az emberek ne a saját gondjaikon rágódva, bosszankodva, keseregve utazzanak a munkahelyükre, iskolájukba és haza az otthonukba. Segíti őket mentális erejük megőrzésében, újra töltésében, egy kis "meditáció". Sokan 2-3 órát töltenek naponta utazással, ami olyan felesleges idő pazarlás, - vagy lehetőség elmélkedésre...? A fiatal művészek megjelenési lehetőséget kapnak, így igazán sok emberre lehet hatással az alkotásuk.

Helyszín

metró szerelvények

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: Az említett plakáthelyek hirdetési felületek, amelyeket egy szerződött partner értékesít. A fennmaradó helyeken a BKV számára fontos - például toborzást segítő - üzenetek kerülnek elhelyezésre.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2347
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Jámbor Jolán, 2023.12.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás