Vissza

Parkolóhelyek kialakítása a XVIII.k. Béke tér közelében

Leírás

Üllői út Béke tér és Háromszéki utca közötti szakaszán jelenleg egy szervízút található, amely nem nyújt hatékony parkolási lehetőséget. A szervízút és a jelenlegi soros parkolás megszüntetésével, a parkolóhelyek 45 (vagy 90) fokban történő kialakításával megsokszorozódnának a parkolóhelyek és mozgássérült parkolóhelyek is kialakíthatók volnának.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A Béke téren és környékén számos vállalkozás, egészségügyi intézmény működik, a vevők, ügyfelek, betegek parkolni szeretnének de gyakran nincs parkolóhely. Az egész terület gondozatlanság érzetét kelti, a szabálytalanul parkoló autók ezt a képet tovább rontják. Közterület gyakoribb ellenőrzésével nem orvosolható a probléma. Ötletem megvalósulása hozzájárulna egy gondozotabb, esztétikailag megnyerőbb városképhez és javítaná a Béke tér áldatlan parkolási helyzetét.

Helyszín

Üllői út Béke tér és Háromszéki utca közötti szakasza

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: A kért közterületen a ferde parkolás nem fér el, illetve jelenleg is lehet parkolni, új parkolóhelyek kialakítása ellentétben áll a stratégiával.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2336
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Fekete József, 2023.12.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás