Vissza

Tiszta város

Leírás

Ahol lehet,a járdatakarítashoz mobil gépeket beszerezni,amivel naponta vagy ritkábban le lehet takarítani a szennyeződéseket.Fokozatosan kell megvalósítani a főváros kezelésében lévő utak melletti járdákon.Jelenleg elfogadhatatlanul piszkosak a járdák.Egyes kerületek már dicséretesen hozzáfogtak ehhez a fejlesztéshez

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az emberek életminősége,a komfortérzete javulna.A főváros vezetéséről a gondoskodó választott vezető képe erősödne.A higiéniai feltételek javulnának.

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: Fenntartási, karbantartási feladatok nem finanszírozhatóak a közösségi költségvetésből. Konkrét helyszínen tapasztalt probléma esetén javasoljuk a járda tulajdonosának számító önkormányzat megkeresését közvetlenül e-mailben vagy a Járókelőn ( https://jarokelo.hu ). Megjegyezzük, hogy a vonatkozó fővárosi önkormányzati rendelet alapján az ingatlanok előtti járdaszakaszok gondozásáról, takarításáról az ingatlan tulajdonosa (kezelője, használója) köteles gondoskodni.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2328
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Bulla Sándor, 2023.12.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás