Vissza

Virágosládák az Alkotás utca térelválasztó oszlopai és a járda széle közötti kihasználatlan helyekre

Leírás

Az emberek inkább az épületek és a térelválasztó oszlopok közötti területen sétálnak, az oszlopok és a járda széle közötti viszonylag széles hely kihasználatlan. Megítélésem szerint odaférne egy sor virágosláda, ami egy kicsit szépítene a kopár utcaszakaszon és jobban elválasztaná a gyalogosokat a járművektől. A közeli Ugocsa és Márvány utcákban is vannak olyan fák, amiket ládákba ültettek, ezért nem foglalnak olyan nagy helyet és a betont sem törték fel, mégis szépen néznek ki és kevésbé monotonná teszik az utcát.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az emberek inkább az épületek és a térelválasztó oszlopok közötti területen sétálnak, az oszlopok és a járda széle közötti viszonylag széles hely kihasználatlan. Az útszakasz ezen fele elég szürke, feldobná egy kis zöld. Ráadásul nagyobb biztonságérzetet adna, ha a vékony kis oszlopok helyett masszív ládák is elválasztanák a gyalogosokat a száguldó járművektől.

Helyszín

Alkotás utca benzinkúttal szembeni utcaszakasza, a Déli-pályaudvar közelében

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2326
Előzetes kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Sarkany Zsofia Kinga, 2023.12.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás