Vissza

Rakodóhelyek kijelölése Újlipótvárosban

Leírás

Újlipótvárost a parkolási káosz jellemzi: minden utcában a járdákon, zebrákon, biciklisávokon, vagy a gépjárműforgalmat akadályozva parkolnak az áruszállító autók és teherautók reggeltől estig. Ennek fő oka, hogy Belső-Újlipótváros utcaszakaszainak közel 90 százalékán EGY DARAB RAKODÓHELY SINCS. Az áruszállítóknak tehát két lehetősége van: vagy szabálytalanul állnak meg, vagy nem szállítanak többet semmit a környékre. Ez a helyzet elfogadhatatlan, ezért javasoljuk, hogy Belső-Újlipótváros minden utcaszakaszának mindkét oldalán kerüljön kijelölésre legalább 1 darab, a nap 24 órájában koncentrált rakodóhelyként funkcionáló terület, hogy a futárok és áruszállítók szabályosan, mások akadályozása nélkül tudják végezni a munkájukat.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A rakodóhelyek kijelölésével megteremtjük a lehetőséget a szabályos várakozásra a futárok, áruszállítók számára - így csökkennek a gyalogosokat, bicikliseket, tömegközlekedést, valamint az autóforgalmat akadályozó szabálytalan parkolások a környéken.

Helyszín

Újlipótváros

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2322
Előzetes kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Budapesti Barnabás, 2023.12.27.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás