Vissza

Az újpesti Duna part rendbetétele a gyalogosok és kerékpárosok részére, IV. ütem

Leírás

A negyedik ütem a Rév utcától az Üdülő soron végig haladva, a Flottilla laktanya mellett elhaladva egészen a Váci útig tartana. Ezen a szakaszon sokan járnak autóval, tehát itt a sétány kialakítása tartós módon kell, hogy megtörténjen. Sokan vannak, akik a helyi evezős klubokat látogatják, de sokan csak a séta kedvéért és a kerékpározás kedvéért járnak erre. Rossz időben ez a szakasz is részben járhatatlan.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az észak pesti lakosok nagy része a rendezetlen terület miatt nem tudja bejárni az újpesti Duna partot. Esős, havas időben szinte járhatatlan a terület. A kerékpár és gyalogút megépítésével, sokkal több lakos jönne le a partra kerékpározni, sétálni, pihenni. A Duna part az egyik legnagyobb természetes, rekreációs helyszín lehetne. A kerékpárút egy mellékága lehetne az Újpesten áthaladó nemzetközi kerékpárútnak

Helyszín

Újpesti Duna part
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2317
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
IV. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Portás Csaba, 2023.12.25.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás