Vissza

Biztonságos villamoselérést a Pongráctelepen élőknek

Leírás

Két zebrát és egy lépcsős gyalogos összeköttetést a járda és a 37-es villamosmegállója között. A zebrákon alkalmazzanak forgalomlassító megoldásokat, amik biztonságosabbá teszik az átkelést.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A helyi lakosság és az iskolában tanulók nagy bosszúsága, hogy a 37-es és 37A villamosmegálló rossz oldalára épült ki a lépcső. A Pongrácz útra néző lépcsőknél a kereszteződésen a szinte állandó nagy forgalom miatt nehéz és balesetveszélyes az átkelés. Ezek megoldására javaslom, hogy a már meglevő földutat tegyük járdává, és a két út végződésén a Salgótarjáni útnál alakítsunk ki zebrákat. Ezzel nagyban csökkenthetők lennének a balesetveszélyes szituációk.

Helyszín

Pongrácz úti lakótelep villamosmegálló és környéke

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Az ötletben leírt egyik zebra megvalósítása folyamatban van. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2312
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
X. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Haga Gergely, 2023.12.23.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás