Vissza

Közösségi strandröpladapályák kialakítása

Leírás

A Főváros hozzon létre a szabadon használható focipályák vagy kosárlabda pályák mintájára strandröplada pályákat közterületeken. Más városokban már találkoztunk ilyenekkel, és nagy népszerűségnek örvendenek. Egy strandröplabda pálya kialakítása és üzemeltetése 5 évig kb. 20 millió forintba kerül. Helyszínként olyan közparkokra gondoltunk, amelyek könnyen megközelíthetőek, esetleg van már ott egyéb sportpálya vagy szabadtéri kondipark, illetve iskolák közelsége is szempont lehet, hogy a fiatalok számára könnyen elérhető legyen. Javasolt helyszínek: Vérmező, Népliget, Margitsziget, Népsziget, Hajógyári sziget.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A strandröplabda egyre népszerűbb a fiatalok és a középkorúak körében. Ha lennének elérhető pályák, akkor - kisebb társaságok tudnának együtt sportolni, - sokan megismerkedhetnének egy új mozgásformával, - más sportokhoz is lehet használni a strandröplabda pályát (pl: tollaslabda, beach tenisz), - támogatja az egészséges éledmódot, és alternatívát jelent a foci és kosárlabda pályák mellett.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2306
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Prágai Nikolett, 2023.12.22.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás