Vissza

Valódi pihenő park létesítése a Körcsarnok melletti közterületből

Leírás

A Körcsarnok mellett a Dózsa György és az Ifjúság utca által határolt területen egy valódi pihenőpark kialakítása. A területen szökűkút és ivókút létesítése padok elhelyezése, parkosítás. A szomszédos területen lévő Szekeres Károly absztrakt szobrát is fel lehetne újítani és a területre helyezni.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Jelenleg a területen fehér murvás kavicson éldegél kb.4 díszfa és 4 gyomfa. A közteret parkoló autók használták de mióta fizetős övezet annyira nem jellemző csak parlagon hever. Amikor események vannak akkor viszont megtelik és a fákat se kímélve "szétparkolják" a helyet. Ha a területen egy valódi pihenő parkot alakítanánk ki akkor a sportlétesítményekbe látogatók a közösségi közlekedés használók és a bringaúton érkezők igényes helyen pihenhetnének meg tölthetnék meg kulacsukat, valamint aszemben lévő Hotel látogatói sem egy gyomfákkal tarkított lepusztult "parkolót " látnának.

Helyszín

Dózsa Györgyút Kerepesi út Ifjúság út kereszteződésében lévő "park"/oló
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2300
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Csikai Mária, 2023.12.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás