Vissza

Live camera a piactérre

Leírás

A Budafoki Szomszédok Piaca előtti térre javaslom egy kamera telepítését (pl. egy oszlopra), melyet Budafok-Tétény weboldalán lehetne élőben nyomon követni. Ez azért lenne hasznos, mert meg lehetne nézni vásárlás előtt, hogy mekkora a forgalom a piacon, vagy akár egy ezen a helyszínen megrendezett fesztivál, vásár eseményeiről is tájékozódni lehetne. Hasonlóképpen a Szieszta Pontra is hasznos lenne felhejezni egy kamerát, ami különösen télen lenne jó, mikor meg lehetne nézni, hogy mennyien vannak a jégpályán.

Hivatal visszajelzése

Kedves Ötletgazda! Mint arról emailben is értesítettük a részvételi költségvetési tanács a benyújtott ötletét nem javasolta szavazólapra tenni. Köszönjük a megértését! Nyitott Budapest Osztály
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
23
Kategória
Gondoskodó Budapest
Helyszín
XXII. kerület
Időszak
2020/2021
Állapot
Szakmai jóváhagyást nyert, tanács elutasította
Becsült költség
150 ezer Ft
Beküldés
N/A, 2021.04.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás