Vissza

Ingyenes házasságterápiás rendezvények

Leírás

Ingyenes házasságterápiás rendezvényeket lehetne tartani azoknak az embereknek akik gyermeket nevelnek és úgy érzik hogy a párkapcsolatuk válságba jutott. Téli időszakban zárt körű rendezvényként kulturális központokban, közösségi házakban a házaspárok regisztrációja alapján, nyári időszakban májustól szeptemberig akár mindenki számára nyitott szabadtéri rendezvényként is meg lehetne szervezni.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Magyarországon, ezen belül Budapesten arányait tekintve sok a válás, ingyenes házasságterápiás rendezvényekkel sok házasságot lehetne megmenteni, több gyermek születne egy házasságon belül. 100 évvel ezelőtt a házasságok mindössze 10%-a végződött válással és 4-5 gyermek született átlagban. Ma ez másképp van, ma a házasságok 30-40%-a végződik válással és 1-2 gyermek születik. Ha lecsökkenne 10%-ra a válások aránya, akkor biztos, hogy legalább még egy gyermek születne családonként, ez 2-3 gyermek születését jelentené családonként.

Hivatal visszajelzése

Az ötletet összevontuk egy másik, hasonló célú ötlettel. Ha nyer az ötlet, egy programsorozatként valósulna meg. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2294
Kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Reményi Konrád, 2023.12.20.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás