Vissza

SUP kikötőket a Dunára!

Leírás

A budai partszakaszon hídfőknél és köztes Duna-parti közlekedési csomópontoknál (pl.: Batthyány tér) telepítsen a főváros SUP kikötésre alkalmas minikikötőket, öltözővel és rakpart feljáróval.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A felfújható vízi sporteszközök akár napi közlekedési alternatívát is jelenthetnek az egészséges életmód kedvelőinek. Megfelelő jártasság birtokában, szabályozott, ellenőrzött keretek között a sodrásiránnyal megegyezően gyors, egészséges utazási lehetőséget biztosítana észak-déli irányban a Fővárosban. A szabadidős és tömegsport jelleg is kulturáltabb kereteket kaphat a megvalósítást követően.

Helyszín

Duna-part

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: Az ötlet nem valósítható meg a közösségi költségvetésből mert a javasolt fejlesztés nem felelne meg a azoknak a jogszabályi rendelkezéseknek, amelyek a természetes fürdőhelyek kijelölését és üzemeltetését szabályozzák.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2291
Kategória
Helyi - kis ötlet
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Gáti Tamás, 2023.12.19.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás