Vissza

forgalom egyszerűsítése,környezetvédelem megvalósítása ,támogatása a kertvárosban

Leírás

Jelenleg az Üllői útra nem lehet balra kanyarodni a Haladás utcából, ezért egyetlen egy keskeny kertvárosi kis utcácskában folyik az egész kerület és a buszok átmenő forgalma !!!Ez tarthatatlan !Kérem a környezetvédelmi irányelvek betartása érdekében még egy sávot létesítsenek, bővítsenek a Haladás utca végén az átmenő balra kanyarodó forgalom részére, az érintett Czuczor utcai, Ráday utcai családi házakban lakó lakosok és a Napfürdő lakópark lakóinak zajártalom, levegő szennyezés ,egészségünk károsításának megszüntetése érdekében. Köszönettel, Romhányi Zsuzsanna

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A Haladás utcai forgalom átmenő forgalmának egyszerűsítése, az átmenő, a kis kertvárosi keskeny utcában nem elférő hatalmas , bekanyarodni, majd kikanyarodni nem tudó buszok forgalmának megszüntetése. Ezáltal egyben a kertvárosi Czuczor utcai, a Ráday utcai családi házakban és a 600 fős Napsugár lakópark lakói , ezen lakosok zajártalom, levegő szennyezés ,egészségünk károsításának befejezése érdekében.

Helyszín

Üllői út ,Petőfi utca és Haladás utca sarok, 1183 ,Pestlőrinc

Feltöltött képek, dokumentumok

Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2280
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XVIII. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Romhányi Zsuzsanna, 2023.12.16.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás