Vissza

Roncs autók közterületrő való elszállítása

Leírás

Számos esetben találkozunk azzal aproblémával, hogy évek óta az utcán parkolnak rossz állapotú, elhagyatott, roncs autók. jogszabályi hátteret kellene kialakítani, hogy ezeknek az autóknak a tulajdonosai elveszítsék az autók feletti tulajdonjogukat és kialakítani egy internetes felületet (árverésihez hasonlót). Erre a felületre feltöltésre kerülnének az autók adatai, állapotuk, leírásuk, fotójuk, fellelhetőségük. A felületre regisztrálhatnának (minimális díja is lehetne) azok a bontók, alkatrész kereskedők akik meg szeretnék szerezni az autót. Amennyiben "lecsapják" a lehetőséget akkor saját költségükön elszállíthatnák és átszállna rájuk a tulajdonjoga az autónak. EZt követően alkatrészként értékesíthetik.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Parkolóhelyek szabadulnának fel. Az Önkormányzatoknak eddig sem volt kapacitása ezeknek a járműveknek az elszállítására, a regisztrációs díjak bevétekt is termelhetnek.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2272
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Andráskó Patrícia, 2023.12.15.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás