Vissza

Kerékpáros pumptrack, beton skate park

Leírás

Margit sziget mint pihenő és sport övezetébe szeretnék a meg nem valósult teniszpálya helyére egy mindenki számára ingyenesen látogatható kerékpáros pumptrack pályát és mellé egy skate parkot

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Sok fiatalnak és kevésbé fiatalnak adna lehetőséget sportolásra, kikapcsolódásra. A tervem az, hogy a szigeten egy olyan pálya jöjjön létre ahol nem csak a pálya a lényeg hanem, hogy mellette legyen olyan infrastruktúra ami kiszolgálhat egy egész családot. Büfé, toalett, kondipark. Esetleg össze lehetne kötni egy kisebb korosztálynak is teret adó játszótérrel. Így több generáció is tudna egymás mellett szórakozni, sportolni. Nemzetközi versenyek színhelye is lehetne ez a hely.

Helyszín

Margitsziget

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2262
Kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
Margit sziget
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Gorse Roland, 2023.12.14.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás