Vissza

Fenntartható és támogatott fejlődés komplex alkalmazása

Leírás

A fentartható és támogatott fejlődés komplex alkalmazása projekt a neve. Egy kis intézményt kellene létrehozni két ember kell hozzá. egy vezető és egy segítő. A vezető lehetnék én, a segítő, pedig egy pozitív-kreatív ember. A 11. és 12. diplomámat végzem. Eddig a szocilis-pedagógiai-egészségügyi-pszichológiai-vallástudományi területen tanultam. Jelenleg a fentartható fejlődés komplex alkalmazása és erdőpedagógus szakon tanulok két külön egetemen. A természetes életmód és a orvoslás doktora is vagyok (8 éves egyetemi végzettség). Fő tevékenységként az érdeklődő embereket kellene tanítani és oktatni az eddigi nem megfelelően működő nyugati hozzáállás helyett, teljesen más újszerű szemlélettel és hozzáállással. Ehhez egy kis iroda kellene bárhol két ember számára és egy helység, ahol a tanítás és a tanulás folyna. Az oktatás nem profitorientált lenne és nem üzleti tevékenység. Ilyen tevékenység magas szinten és komplex módon még nincs Magyarországon, de Európában sem.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Az emberek adottságaihoz képest a hosszú-boldog élet lehetúőségét nyújtja. főleg a testi és lelki egészségvédelem és egészségtámogatás területén. ez teljesen más mint az eddigig megzokott ismert nyugati módszerek. A fenntartható és támogatott fejlődés mindenkinek az érdeke. Lehetőleg erdőben, vagy ahhoz hasonlatos zöld helyen lenne a legalkalmasabb az oktatási helyszín. de akár a nagyvárosban is lehet park közelében, de minimum egy nagyobbacska terem kellene. Öngyógyítás, és a természetes életdmódról fenntartható és támogatott fejlődésről szólna. Az biztos, hogy nem megfelelő hozzáállás, miszerint "10.000 új fát Budapestre" és a kis fák három, a kis fával megegyező vastagságú kivágott egészséges fa karó veszi körbe..... a természetes életmód és öngyógyítás eddig a pénzről és a nyugati matariális tudományokból fakad, de ez nem elég. körülbelül 3 milliárd ember kultúrájának érdekes esszenciáját kellene komplex módon befogadni, stb., stb.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2256
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
kazi-tóth attila, 2023.12.13.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás