Vissza

Hintapark létesítése a felhagyott villamos síneken

Leírás

A felhagyott villamossíneken tereprendezés után egy hintapark létesítése ahol 700 méter hosszan különböző hintákban játszhatna a lakosság. Az egybefüggő hintapark egyedi és különleges lenne, amely vonzaná a turistákat és a városlakókat. Olyan hintát kell választani, amelyhez nem szükséges különleges alapzat és többféle generációt kiszolgál. Akár egy egybefüggő vázrendszert is lehetne alkotni (ezzel biztos valami rekordot felállítani).

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A felhagyott sinek területe Zugló Önkormányzat tulajdona évtizedek óta kihasználatlan. Tereprendezéssel kialakítható itt olyan felület amely alkalmas lenne a hintapark kialakítására addig, amíg a terep meg nem kapja végleges funkcióját. A hosszú keskeny sáv nem alkalmas futókörnek vagy parknak. Káros lenne parkolónak. De hintaparknak TÖKÉLETES! Vidám és megújult funcióját sokan és szívesen fogják használni.

Helyszín

Mexikói út Erzsébetkirályné és Thököly út közötti szakasza

Hivatal visszajelzése

A helyszín nem alkalmas az ötlet megvalósításához, mert nem alakítható ki biztonságosan hintapark. Az ötletet összevontuk egy másik, témájában hasonló ötlettel, amelyhez a Főpolgármesteri Hivatal akkor keres helyszínt, ha nyer a szavazáson. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2253
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
XIV. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Csikai Mária, 2023.12.12.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás