Vissza

Légszennyezettségi adatokról tájékoztatás

Leírás

Elsőkörben a leginkább forgalmasabb helyekre a közlekedési lámpák fölé tájékoztató panelek kihelyezése amely a pillanatnyi légszennyezettségi adatokat mutatja. Ezek a tájékozató panelek folyamatos összeköttetésben lennének légszennyezettség mérő műszerekkel, így mindig az aktuális állapotot jeleznék.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A folyamatosan növekvő autóforgalom egyre jobban fokozza a légszennyezettséget a városban. Viszont erről információ csak nagyon kevés jut el az emberekhez. Ezen panelek segítségével mindenki, de leginkább az autósok hiteles információt kapnának és talán ösztönözné őket a közösségi közlekedesére váltásra.

Hivatal visszajelzése

A pillanatnyi, aktuális adatok kijelzése szakmai szempontból félrevezető. Csak olyan számított eredményt lehet kijelezni, ami összehasonlítható az adott légszennyező anyagra vonatkozó követelményekkel, amelyek adott időtartamra vonatkoznak. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2240
Kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Kissné Varga Melinda, 2023.12.10.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás