Vissza

A Szilas-patak menti folytonos bringaút 3 kerületen át

Leírás

A Szilas-patak mentén sok helyen ki lett alakítva már a gyalogos, illetve a mikromobilitási eszközökkel való közlekedés lehetősége, ám ezek nem érnek össze. Az önkormányzat segítse, hogy a 4., a 15. és a 16. kerületi szakaszok folytonossá válhassanak. Válasszon ki egy olyan részt, amire hatásköre van és a költségvetési lehetőségek keretéig valósítsa is meg.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A Szilas-patak menti folyamatos közlekedési lehetőség sok ember számára jelentene biztonságos és aktív közlekedési lehetőséget munkába vagy iskolába menet, emellett pedig remek szabadidős lehetőségeket is biztosít, hiszen számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség van már most is a partszakaszokon. Az ötlet megvalósítása csökkentheti az autóhasználatot, és így a környezetterhelést, a környékbeli lakóknak további aktív és közösségi kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Helyszín

Szilas-patak
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2218
Előzetes kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XV. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Brisa Brisa, 2023.12.08.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás