Vissza

A Corvin-negyed aluljáró felújítása

Leírás

A fejlesztés során a Corvin-negyed felújítását javasolnám, mivel jelenleg rendkívül rossz állapotban van az egész környék, omlik a vakolat és folyamatosan beázik a tető. A projekt során egy teljes újraburkolást javasolnék, megcsináltatnám a vízelvezetést, felújítanám a nyilvános WC-t, valamint térfigyelő kamerákat helyeznék el a biztonságos környezet megteremtéséért.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Szerintem a felújítással az emberek nagyobb biztonságban éreznék magukat a környéken és szívesebben használnák az aluljárót a mindennapi közlekedésük során. Továbbá úgy gondolom, hogy az aluljáró jelenleg életveszélyes, nem lehet tudni, hogy mikor esik le egy nagyobb vakolat darab az utasokra, így a tatarozás mindenképpen aktuális lenne. Emellett, a nyilvános wc felújítása is jelentős mértékben hozzájárulna a komfortérzethez. Ezekkel a felújításokkal akár a helyi kiskereskedők is lehetőséget és kedvet kapnának arra, hogy üzlethelyiséget nyissanak az aluljáróban (pl. kisebb pékségek, élelmiszerboltok).

Helyszín

Corvin-negyed
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2207
Előzetes kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
IX. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Thaler Csilla, 2023.12.07.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás