Vissza

Nyilvános közösségi fürdő

Leírás

Szeretném, ha legalább a főváros egyetlen pontján lenne egy közösségi zuhanyzóhely, ahol zárható kabinban nem szerint különválasztva bárki vehetne egy fürdőt. A zuhanyt fesztiválóknak, vidékről utazóknak tervezem, de bárkinek szüksége lehet rá például akinek épp elromlott a bojlere vagy nem megy haza munkából Víztakarékos zuhanyfejjel és egyszer használatos papírtörölközővel képzelem. Stoppos körútjaim során Olaszországban jártam ilyen helyekre zuhanyozni, s ott már a 90-es években is megoldott volt szerény díjazásért . Ha ebbe a költségbe belefér, egy ún. Wash&vau kisállamosó kültéri helységet is kérnék még. Ilyen van már Kecskeméten, kültéren üvegfülkében kutyafürdető, hogy ne a lakásban kelljen tisztítani a kisállatokat.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Bárki, aki nem tud hazamenni tisztálkodni, bármilyen okból. Jelenleg edzőtermi belépőt vagy uszodajegyet kell váltani az embernek, ha szeretne egy 2 perces zuhanyt akár nyári melegben, akár átutazóban, akár ha fedél nélkül él. Tisztább lesz a város, s a honfitársaim is. Díjazást lehet kérni, s automatizálni víztakarékosra a zuhanyt. Természetesn csak akkor ér valamit, ha van hozzá külön toalett. Nálam is elromolott a boiler, 4 napja várom a szerelőt, a barátaimhoz/szomszédhoz nem mehetek fürödni.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2206
Előzetes kategória
Nyitott Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Alföldi Éva, 2023.12.07.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás