Vissza

Mol Bubi gyűjtőállomásokat több kerületbe!

Leírás

Új Mol Bubi gyűjtőállomások telepítése olyan kerületekbe, ahol jelenleg nincs. Érdemes lehet például Pesterzsébetre, Kispestre, Újpestre, Csepelre és további kerületekbe telepíteni, ahol még nem érhető el a Mol Bubi rendszer.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

A külső kerületekben még nem érhető el a Mol Bubi, vagy csak úgy ha az ember nagyon messzire elkerékpározik a gyűjtőállomásoktól. Azonban a rendszer lényege pont az lenne, hogy kerékpárral is el tudja érni az ember a célállomása környékét és ezzel időt spórol más közlekedési módokkal szemben. Most ez nem oldható meg több kerületben még a kerületek legforgalmasabb csomópontjainál, városközpontjainál sem. Jelenleg is találkozni kósza Bubi kerékpárokkal ezen kerületekben, ami megmutatja hogy lenne igény a megvalósításra. Az ötlet lényege, hogy nem kell feltétlen teletenni Bubi állomásokkal a kerületeket, hanem pusztán az igénybevétel lehetőségét megteremtődik azzal, hogy új kerületekbe telepítik a rendszert, akár csak 2-3 állomással kerületenként.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2203
Előzetes kategória
Zöld Budapest
Időszak
2023/2024
Állapot
Beérkezett, feldolgozásra vár
Beküldés
Perger Zoltán, 2023.12.06.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás