Vissza

Szégyen-háromszög

Leírás

A leírt, a kelenföldi pályaudvar melletti, lerongyolódott, háromszög alakú terület rendkívüli mértékben üt el a pályaudvar előtti, a gyalogosok és kerékpárosok által használt, nagy mértékben zöldített (fák, cserjék, díszfüvek) szakaszoktól - ennek lehatárolása, elzárása az ott keresztül haladóktól, megvédése a szándékosan rálépő személyektől + zöldítése lenne a feladat.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Külföldiek százai járnak ezen a területen, mivel nem csupán a MÁV, hanem nemzetközi buszjáratok is érkeznek/indulnak innen, ezért a lepusztult szakasz jelentősen rontja a pályaudvar környékének összképét.

Helyszín

Kelenföldi pályaudvar, 19-49-es villamos végállomás és a MÁV-lejárat melletti dohánybolt alatt, a közterületen lévő kb. 60 nm területű domboldal (nem MÁV és nem BKK terület)

Feltöltött képek, dokumentumok

Hivatal visszajelzése

Ötleted tartalmát érdemben nem módosítottuk. A "Megnézem az ötletet" gombra kattintva láthatod, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Ismerd meg, hogy a beadott ötlet milyen formában került szavazólapra letisztázott szöveggel, adott esetben más hasonló ötletekkel összevonva.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2189
Kategória
Helyi - nagy ötlet
Helyszín
XI. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Szavazólapra került
Beküldés
Dr. Dernovics Mihály, 2023.12.02.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás