Vissza

02. Nyúl utcai buszmegálló

Leírás

Járda, vagy a síneken való biztonságos átjárás biztosítása. A Nyúl utcai buszmegálló két zebra közé esik- Aki az Ezredes utca felé szeretne menni, kénytelen a síneken keresztül megközelíteni a járdát, illetve vissza kell mennie a Nyúl utcai kereszteződéshez, ami elég messze van és kétszer kell megtenni ezt a távolságot. A síneken elég balesetveszélyes átkelni, egy átjáró építése megoldás lehet. Az Ezredes utcai átjáróhoz nem hiszem, hogy járdát lehetne építeni az úttest felől. A másik megoldás a megálló áthelyezése a Nyúl utcához jóval közelebb, és ez nem is kerülne pénzbe, mert csak a táblát kellene hátrább tenni.

Miért jó, ha megvalósul az ötleted?

Mindenkinek segít. aki az Ezredes utcát és a környező utcákat, a Fény utcai piacot vagy a Szél Kálmán teret onnan szeretné megközelíteni különösen az 5-ös busszal érkezőknek miután annak Csaba utcai megállója elég messze van pl a Mammuthoz.

Helyszín

Bp. 02. Nyúl utcai buszmegálló

Hivatal visszajelzése

Az elutasítás indoka: Az ötlet a villamosmegálló akadálymentesítése során megvalósult.
Oszd meg másokkal is!
Sorszám
2170
Kategória
Helyi - kis ötlet
Helyszín
II. kerület
Időszak
2023/2024
Állapot
Nem kapott szakmai jóváhagyást
Beküldés
Tóth Lászlóné, 2023.11.28.

Ne maradj le a közösségi költségvetéssel kapcsolatos legfontosabb hírekről és eseményekről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A hírlevelet körülbelül havonta egyszer küldjük ki, abban kizárólag a közösségi költségvetéssel kapcsolatban adunk információt, tájékoztatást, és a jövőben bármikor leiratkozhatsz róla.

Feliratkozás